Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz
t613.wz.czDiskuse Tatra 613 
Technické problémy t613.wz.cz - diskuse / Technické problémy /

problemy s brzdami

 
hepy1
Registrovaný uživatel
#1 | Zasláno: 5 srpna 2009 12:02
Reagovat 
Dobry den.Na sve tatre jsem vymenil ve vsech brzd.trmenech pistky,krouzky a prachovky vcetne odvzdusnovaku.Po odvzdusneni celeho okruhu-2 krat-je brzd.pedal skoro nahore a tvrdy.Po nastartovani,to je zapnuti posilovace jde pedal skoro az dolu a je mekky.Po odpojeni hadice od posilovace pedal znovu ztvrdne v hadici je podtlak.Pri seslapnuti se pedal nejak nepropada.Nevim si s tim rady.Poradi mne nekdo?
Lubos
Registrovaný uživatel
#2 | Zasláno: 6 srpna 2009 21:55
Reagovat 
Jenom uvažuju, v té hadici k posilova?i je za?azen takový plastový ventil, je na n?m myslím šipka sm??ující k motoru, není možné, že by byl obrácen??
Návšt?vník
Návštěvník
#3 | Zasláno: 7 srpna 2009 08:59
Reagovat 
Ten vubec nebyl vytazen ven,je tam jak byl puvodne.Vytazeny byly jen trmeny na vsech kolech,jinak nic nedbylo rozebrano.Uz uvazuji o tom jestli neodesel hlavni valec.Proste mne uz nic nenapada.Jedine ze by se to nekde porad zavzdusnovalo.Na trmenech jsem musel dva odvzdusnovaky odvrtavat a zavit je trochu volnejsi ale nove sly dotahnout.
 
   :);):-p:-(confusedsmirklolupdowncallpukingthinkingcrynoddingwaitgigglehismilesleepingVíce smajlíků  Zakázat smajlíky
Vaše reakce
Tučné  Kurzíva  Odkaz na obrázek  URL odkaz 

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici čtyři:
» Jméno  » Heslo 
Můžete použít jen přezdívku bez hesla, pokud neexistuje registrovaný člen s uvedeným jménem. Případně můžete nechat obě pole prázdná. Pokud jste registrovaný uživatel diskusního fóra, můžete se z této stránky pouze přihlásit bez zaslání příspěvku, nebo se přihlásit a současně zaslat příspěvek.
 


Powered by miniBB®