Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz
t613.wz.czDiskuse Tatra 613 
TechnickĂŠ problĂŠmy t613.wz.cz - diskuse / TechnickĂŠ problĂŠmy /

NOVĂ? REDUKTOROVĂ? STARTER PRO T613 I PRO T700

NĂĄvĹĄtÄ?vnĂ­k
Návštěvník
#1 | Zasláno: 9 října 2015 16:57
Reagovat 
DOBRĂ? DEN, CHCI SE ZEPTAT, ZDA BY BYL MEZI MAJITELI VOZĹŽ T613 ZĂ?JEM O NOVĂ? REDUKTOROVĂ? STARTER NA VOZY T613/T700? JDE O TO, Ĺ˝E MI TENTO STARTER VYRĂ?BÄ?JĂ? NA ZAKĂ?ZKU V MAGNETONU, A.S. KROMÄ?Ĺ?Ă?Ĺ˝ A PROTOĹ˝E JE O TEN STARTER VELMI MALĂ? ZĂ?JEM ( NA ZĂ?KĂ?ZKU MI DÄ?LALI 10 KUSĹŽ, KTERĂ? JSEM PRODAL), DOĹ LO K ROZHODNUTĂ?, Ĺ˝E TENTO TYP STARTERU BUDE VYĹ?AZEN Z VĂ?ROBNĂ?HO PROGRAMU A TO BEZ NĂ?HRADY. TEDY JDE O TO, Ĺ˝E JSEM SCHOPEN REDUKTOROVĂ? STARTERY OBJEDNAT JEĹ TÄ? DO KONCE ROKU 2015. CENA REDUKTOROVĂ?HO STARTERU JE 4890.-kÄ? VÄ?ETNÄ? DPH 21% A MINIMĂ?LNĂ? OBJEDNĂ?VKA JE 10 KUSĹŽ. POKUD TEDY BUDE ZĂ?JEM Z Ĺ?AD MAJITELĹŽ T613/T700 DOSTATEÄ?NĂ?, JSEM SCHOPEN TYTO STARTERY DODAT. PO NOVĂ?M ROCE JIĹ˝ TENTO STARTER NEBUDE MAGNETON DODĂ?VAT. OBJEDNAT BUDE MOĹ˝NĂ? JEN NĂ?HRADNĂ? DĂ?LY.

V PĹ?Ă?PADÄ? ZĂ?JMU PIĹ TE NA: 728050144

:);):-p:-(confusedsmirklolupdowncallpukingthinkingcrynoddingwaitgigglehismilesleepingVíce smajlíků  Zakázat smajlíky
Vaše reakce
Tučné  Kurzíva  Odkaz na obrázek  URL odkaz 

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslici čtyři:
» Jméno  » Heslo 
Můžete použít jen přezdívku bez hesla, pokud neexistuje registrovaný člen s uvedeným jménem. Případně můžete nechat obě pole prázdná. Pokud jste registrovaný uživatel diskusního fóra, můžete se z této stránky pouze přihlásit bez zaslání příspěvku, nebo se přihlásit a současně zaslat příspěvek.